Tack för mig!

Denna säsong har fått avsluta min aktiva skidskyttekarriär. Sedan starten år 2005 med skidskyttegymnasiet i Sollefteå har jag fått med mig många fina minnen och vänner genom åren. Även om mina idrottsliga prestationer de senaste säsongerna inte motsvarade mina ambitioner, så kan jag se tillbaka på en innehållsrik idrottskarriär som jag är oerhört tacksam över att ha fått uppleva.

Jag vill rikta ett stort tack till min klubb Tullus SG som välkomnade mig in i idrotten och gemenskapen, min arbetsgivare Försvarsmakten som under lång tid stöttat mig och möjliggjort min idrottssatsning de senaste säsongerna samt utvecklat mig som individ och idrottsman, mina sponsorer och samarbetspartners som försett mig med utrustning och kunskap för att kunna prestera bättre.
Tack också till alla fantastiska människor jag lärt känna, det är ni som förgyllt alla minnen!

Ett särskilt STORT TACK! till min familj som alltid stöttat mig oavsett omständigheter och sinnesstämning.

Nu väntar nya utmaningar i livet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-