Engadin Ski Marathon

Engadin Ski Marathon, en trevlig och fartfylld tävling uppe på höjden. Gjorde ett bra lopp med tanke på utgångsläget bakom elitledet. Regn kvällen innan följt av minusgrader, lätt medvind och skidvallning av Lager157 (STORT TACK!) bidrog till snabba åktider (min tid: 1h27min).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv