Engadin Ski Marathon

Engadin Ski Marathon, en trevlig och fartfylld tävling uppe på höjden. Gjorde ett bra lopp med tanke på utgångsläget bakom elitledet. Regn kvällen innan följt av minusgrader, lätt medvind och skidvallning av Lager157 (STORT TACK!) bidrog till snabba åktider (min tid: 1h27min).

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

Bloggarkiv