Masstart

Swe-Cup i Torsby förra helgen med masstart på lördag och sprint på söndag. Kul att köra masstart som sätter lite extra press och stress på skjutvallen. 
Gick en tuff kamp mot Sebastian Olsson som "0:ade" i sina liggande skjutserier medan jag fick gå 3 varv i straffrundan, men efter första stående kunde jag gå förbi och hålla ledningen in i mål. Härligt med seger även fast startfältet var reducerat då OS-laget tränar och andra skidskyttar är på VC.
Under sprinten fick återigen gå en kamp mot Sebastian, men med några varv i straffrundan räckte jag inte ända fram, slutade 2:a - 31,7 sekunder bakom.

Åkformen var bra under helgen men jag fick inte skyttet att stämma trots att det var bra skjutförhållanden. Svårt att säga vad det berodde på, men jag börjar bli lite mentalt sliten efter mycket tävlande och resande sedan Jul, så lite brist på fokusering under skjutserierna kan vara en av anledningarna. 
Kommer nu att vara hemma och träna fram till SM i Östersund om drygt 2 veckor och jobba med grunderna i både skytte och fysik de närmaste dagarna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv