Osrblie

2ggr sprint är genomfört här i Osrblie, Slovakien. 1+1 i skyttet igår och 2+1 idag, vilket inte räcker långt i resultatlistan. Det lösa skidföret har inte varit någon favorit från min sida och jag har haft svårt att få ut hela kapaciteten i skidåkningen, även fast jag haft väldigt bra skidor under tävlingarna (bra jobbat vallarna!).
Är ändå nöjd med att det stående skyttet och skjuthastigheten varit bra de senaste tävlingarna. 
Imorgon rullar vi till Arber, Tyskland, för nästa IBU-cup med distans på torsdag och sprint på fredag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv