OmaSP Stadion Biathlon

I mellandagarna åkte jag till Seinäjoki (Finland) tillsammans med Åsa Lif från Militärlandslaget och deltog i OmaSP Stadion Biathlon. Det är en tävlingsvariant av singel-mixstafett, med 1km varv, utan extraskott och växling efter varje skytte. En av de roligaste tävlingsformerna i skidskytte eftersom det blir extra högt tempo under loppet. I och med att skjutvallen ligger inne på en fotbollsarena ger det också bra tryck från publiken på läktaren. 
Vi lyckades knipa en 4:e plats efter att ha hamnat efter då vi båda sköt en serie var med 3 bom i de inledande liggande skjutningarna. Jag är nöjd med min insats, speciellt det stående skyttet där jag höll 80% i träff under prologen och A-finalen, det är bra med tanke på det höga tempot och adrenalinpåslaget. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv