OmaSP Stadion Biathlon

I mellandagarna åkte jag till Seinäjoki (Finland) tillsammans med Åsa Lif från Militärlandslaget och deltog i OmaSP Stadion Biathlon. Det är en tävlingsvariant av singel-mixstafett, med 1km varv, utan extraskott och växling efter varje skytte. En av de roligaste tävlingsformerna i skidskytte eftersom det blir extra högt tempo under loppet. I och med att skjutvallen ligger inne på en fotbollsarena ger det också bra tryck från publiken på läktaren. 
Vi lyckades knipa en 4:e plats efter att ha hamnat efter då vi båda sköt en serie var med 3 bom i de inledande liggande skjutningarna. Jag är nöjd med min insats, speciellt det stående skyttet där jag höll 80% i träff under prologen och A-finalen, det är bra med tanke på det höga tempot och adrenalinpåslaget. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv