Rekreation

Sedan i måndags har jag befunnit mig i Ramundberget för några träningsdagar i egen regi. Detta läger planerade jag in tidigare i sommar, men träningsplanen har fått justeras sedan provsvaren från blodtesterna visade på ett för högt slitage och en sämre fysisk status för tillfället.
Träningsplanen har därför innehållit mindre mängd (ca 15h) och fler lugnare distanspass, en inriktning som mer liknar rekreation än stenhård träning. Miljöombytet kom väl tillpass och det känns som att träningen i fjällterrängen, samkväm med vänner och god mat hos Mor Britas har gett en bra återhämtning.  

Imorgon blir det första högintensiva passet på nästa 2 veckor då springer jag den första upplagan av Ramundberget Trail. Tävlingen är ca 34 km lång och med 1000 höjdmeter. Det blir första gången jag springer en längre löptävling och det blir även ett genrep inför Salomon 27K nästa vecka.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv