Rekreation

Sedan i måndags har jag befunnit mig i Ramundberget för några träningsdagar i egen regi. Detta läger planerade jag in tidigare i sommar, men träningsplanen har fått justeras sedan provsvaren från blodtesterna visade på ett för högt slitage och en sämre fysisk status för tillfället.
Träningsplanen har därför innehållit mindre mängd (ca 15h) och fler lugnare distanspass, en inriktning som mer liknar rekreation än stenhård träning. Miljöombytet kom väl tillpass och det känns som att träningen i fjällterrängen, samkväm med vänner och god mat hos Mor Britas har gett en bra återhämtning.  

Imorgon blir det första högintensiva passet på nästa 2 veckor då springer jag den första upplagan av Ramundberget Trail. Tävlingen är ca 34 km lång och med 1000 höjdmeter. Det blir första gången jag springer en längre löptävling och det blir även ett genrep inför Salomon 27K nästa vecka.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv