Saccosäck

Åkte till Åkersjön igår kväll och sprang Ostlöpet, ett 16km långt terränglopp mellan Skärvången och Åkersjön. Ett trevligt och tufft lopp med några starka skidåkare i täten. Jag tog mig i mål på en 5:e plats med tiden 1:08:18. Det blev hur som helst ett bra pass där första 6 km var konstant uppför. Högsta puls under loppet blev 177, en liten bit kvar mot mitt 183 i maxpuls men responsen i kroppen börjar svara bättre än den tidigare "saccosäcks känslan".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-