Boden

Snart slut på träningslägret i Boden och kroppen, liksom huvudet, börjar bli tömd på energi. Under kvällens skyttepass var det väldigt svårt att fokusera och genomföra varje skott med hög kvalité. Och ett totalresultat i 30-30 på 494p under bra förhållanden, då jag skjutit stabilt kring 515p-520p den senaste tiden, visar att det snart är dags att vila.
Vi har ett kombpass kvar imorgon innan hemfärd och det blir ett perfekt tillfälle att ändå försöka hålla högt fokus under skyttet med ett trött huvud. Att fortsätta träna under en längre tid då energi och fokusering minskat, ökar risken att man börjar träna på fel sätt, och träning får då motsatt effekt. Skytteträningen påminner därför mycket om den fysiska träningen - vila i kombination med träning av hög kvalité är en förutsättning för att bli bättre.

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-