Boden

Snart slut på träningslägret i Boden och kroppen, liksom huvudet, börjar bli tömd på energi. Under kvällens skyttepass var det väldigt svårt att fokusera och genomföra varje skott med hög kvalité. Och ett totalresultat i 30-30 på 494p under bra förhållanden, då jag skjutit stabilt kring 515p-520p den senaste tiden, visar att det snart är dags att vila.
Vi har ett kombpass kvar imorgon innan hemfärd och det blir ett perfekt tillfälle att ändå försöka hålla högt fokus under skyttet med ett trött huvud. Att fortsätta träna under en längre tid då energi och fokusering minskat, ökar risken att man börjar träna på fel sätt, och träning får då motsatt effekt. Skytteträningen påminner därför mycket om den fysiska träningen - vila i kombination med träning av hög kvalité är en förutsättning för att bli bättre.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-