PB

Sköt in ett nytt personligt rekord kvällen efter att förra inlägget publicerades. 287p i liggande och 243p i stående. Alltid kul med rekord, och extra givande att "hålla ihop" då jag var medveten om förutsättningarna till att slå rekordet under de sista skotten.

Jag tror på att försöka bli medveten om de förhållanden som råder och acceptera situationen, tex under en tävling, och vad som kan uppnås resultatmässigt istället för att förtränga och ignorera. Fokus ska ändå alltid vara på utförandet och inte på resultatet som kommer.

Ytterligare en 30-30 igår resultaterade i 515p - stabilt.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-