Midsommar

Tillbringade midsommarhelgen i Duved tillsammans med några kollegor från FM Elit och Försvarsmakten, där de flesta av dem är multisportare och kommer att delta i Åre Extreme Challenge kommande helg.
Bra för mig att få ett miljöombyte i träningen och få umgås med några härliga människor. Efter att ha fått lyssna till deras erfarenheter och berättelser från multisporttävlingar runt om i världen var det lätt att bli ödmjuk. Trevligare människor med ett så tjockt pannben går nog inte att hitta! Jag hoppas det inte dröjer länge innan vi träffas igen.

Nu är jag på plats i Boden för ett träningsläger med Militärlandslaget denna vecka. Skytteträningen är i fokus då vi kommer att kunna använda en akustisk skjutbana vid Rödberget under kvällarna, målet är att slå mitt personbästa i 30-30 på 523p.

Not: Om ni undrar varför jag håller upp två cykelhjul på bilden är det därför att jag fick agera midsommarstång i fredags. I det militära ser man till att lösa uppgiften efter bästa förmåga och med den lägsta graden (vice korpral) i gänget var det bara för mig att lyda order... ;)

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-