Känslan

Jobbar vidare med grunderna i skjutträningen. Kvällens 30-30 gav 288p i liggande och 227 i stående, 515p totalt - stabilt.
Den fysiska träningen är mindre stabil och det har tagit emot ordentligt under de senaste träningspassen. Känns lite frustrerande då träningsbelastningen, på papperet, inte känts speciellt hög. Men efter att ha gått igenom förra veckan i träningsdagboken inser jag att träningen inte varit så bristfällig ändå. Till exempel tyckte jag att torsdagens träning inte borde vara så krävande, men förmiddagspasset bestod av 2h och 45min rullskidor skate på rullskidbanan vilket resulterade i 50km i distans och 845m i total stigning. Under eftermiddagen blev det löpning följt av ett tyngre styrketräningspass som producerade en hel del mjölksyra.

Strävan är att genomföra så optimal träning och så perfekta träningspass som möjligt, dock är det alltid helhetsbilden (träning och återhämtning) som är det viktiga och det är inte alltid som den upplevda känslan stämmer med det verkliga resultatet.

Denna vecka blir lite lugnare träningsmässigt för att jag ska vara redo för ett tufft träningsläger i Boden veckan efter midsommar tillsammans med militärlandslaget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv