6 juni

Nationaldagen, firade med ett intervallpass (A3 "tröskel" i 1h) på rullskidorna som även blev det första kombpasset (fysisk träning i kombination med skytte), följt av ett styrkepass på eftermiddagen.

Även fast det dröjde till den 6 juni innan första kombpasset så känner jag ingen stress, eftersom skytteträningen nu i början av träningssäsongen består av grunder i skjutteknik under låg belastning. Jag har därför genomfört några precisionsskyttepass under veckan som gått då skjutvallen öppnade igen efter att tidigare varit stängd för byggnadsarbete. 30-30 är ett känt skyttetest bland skidskyttar och som består av 30 skott liggande respektive 30 skott stående. Mitt personliga rekord är på 523p och de senaste två 30-30 resulterade i 516p och 517p, en bra inledning på skytteträningen där framförallt det stående skytte är bättre än tidigare.

Har också börjat vänja mig mer och mer med träningsbelastningen igen, vilket insidan av händerna visar då de första blåsorna börjar försvinna och valkarna börjar komma fram. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv