6 juni

Nationaldagen, firade med ett intervallpass (A3 "tröskel" i 1h) på rullskidorna som även blev det första kombpasset (fysisk träning i kombination med skytte), följt av ett styrkepass på eftermiddagen.

Även fast det dröjde till den 6 juni innan första kombpasset så känner jag ingen stress, eftersom skytteträningen nu i början av träningssäsongen består av grunder i skjutteknik under låg belastning. Jag har därför genomfört några precisionsskyttepass under veckan som gått då skjutvallen öppnade igen efter att tidigare varit stängd för byggnadsarbete. 30-30 är ett känt skyttetest bland skidskyttar och som består av 30 skott liggande respektive 30 skott stående. Mitt personliga rekord är på 523p och de senaste två 30-30 resulterade i 516p och 517p, en bra inledning på skytteträningen där framförallt det stående skytte är bättre än tidigare.

Har också börjat vänja mig mer och mer med träningsbelastningen igen, vilket insidan av händerna visar då de första blåsorna börjar försvinna och valkarna börjar komma fram. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv