Första veckan

Första ordentliga träningsveckan, V19, är gjord. Under april har jag hållit igång träningen bra där jag mest tränat efter vad förutsättningarna erbjudit, vilket gjort att det blivit en hel del skarskidåkning i fjällen men också styrketräning och löpning. Under V19 blev träningen mer strukturerad och jag samlade ihop drygt 20h, däribland två cykelpass á 4h och tre styrkepass á 30min.

Jag hann precis komma igång med skytteträningen innan jag idag åkte till Port d’Alcudia på Mallorca med Team Skididrott. Som första träningsläger för säsongen är fokus på mängdträning på cykel varvat med löpträning och tröskelintervaller på rullskidor, därför kommer skytteträningen att vara i stand-by denna vecka (vilket passar bra då skjutvallen i Östersund är stängd under V20-21).
Målet är att samla ihop ca 36h fram till den 23e maj. Som ensam kille från teamet kommer jag att sakna sparringen från Daniel och Simon, men med redig disciplin och fantastisk träningsmiljö ska det ändå bli bra kvalité på träningen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-