Back to work.

"Semestermånaden" april är över och träningssäsongen är i full gång.
Upplägget inför kommande träningssäsong är i stort sett samma som förra säsongen, förutom några justeringar i träningsinnehåll som förhoppningsvis ska höja kvalitén och resultaten från träningen ytterligare. Under kommande säsong kommer jag också att arbeta mer strukturerat och regelbundet i mina sociala medier, vilket ska ge er (mina följare) mera innehållsrika uppdateringar och en intressantare läsning om min verksamhet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv