Back to work.

"Semestermånaden" april är över och träningssäsongen är i full gång.
Upplägget inför kommande träningssäsong är i stort sett samma som förra säsongen, förutom några justeringar i träningsinnehåll som förhoppningsvis ska höja kvalitén och resultaten från träningen ytterligare. Under kommande säsong kommer jag också att arbeta mer strukturerat och regelbundet i mina sociala medier, vilket ska ge er (mina följare) mera innehållsrika uppdateringar och en intressantare läsning om min verksamhet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv