Kopia

Det blev nästan en kopia från förra tävlingen, 1+0 i skytte på 26,7 respektive 25,0 sekunder. Blev förvånad över att jag hade bättre fart i skidåkningen idag, känslan gav det motsatta. Men det var också skillnad i skidföret mot sist, nu var det i stort sett lika hemskt för alla startande.

Under loppet tänkte jag på Lars Berger och försökte åka stort, sätta skären så rakt fram som möjligt och trycka lagom hårt så att inte skidan fastnade i snömodden. Med en matchvikt på 90kg vill jag gärna ha betong som underlag. 
"Påskföret" ser dock ut att hålla i sig, men snön räcker till de sista tävlingarna i morgon med singelmix- och mixstafetter.

I övrigt gjorde vi en fin laginsats, 3 herrar topp-15 och därmed 3:e nation efter Ryssland och Norge.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv