Högläge

Har varit väldigt defensiv utöver tävlingarna då kroppen visat svaghet. Efter att ha haft benen i högläge i sängen och ätit det mesta som jag kommit över, gav kroppen bättre respons på sprinten idag. 1:06 efter Ondrej Moravec som var snabbast i åktid är 'ok' efter bottenskrapet de senaste två veckorna. 
Med 1+2 i skytte startar jag som nr 42 i morgondagens jaktstart. Hade svårt att inta en avslappnad skjutställning i stående då vänstra skidan envisades med att glida framåt på mattan, annars var det inga större svårigheter på skjutvallen.
Med 2:05 upp till tät och 10 placeringar inom 25 sekunder finns det möjlighet till upphämtning. Tävlingen kommer till stor del att avgöras på skjutvallen eftersom det är kort skidåkning i förhållande till 4 skjutningar. 

Kollegorna gör återigen stabila lopp med 12:e (Arwidson), 14:e (Söderhielm) och 19:e (Ponsiluoma) plats, och Johanna Skottheim gick nyss i mål på en imponerande 5:e plats!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv