Hyvää!

Bra laginsats idag: Tiio 7:a, Tobias 11:a, Martin 23:a och jag 32:a.
Min insats på skjutvallen resulterade i 0+2+0+2, inte bra - men bättre.

Tyvärr är min fysiska form inte bättre och det blev en utmaning att ta mig runt banan med hedern i behåll. Tror inte att mitt tidiga startnummer (nr 3) i blötsnön är anledningen till en långsam åktid, vilket också kompenserades med ett suveränt jobb av vallarna som gav oss "raketer" under fötterna. Åkformen är bara dålig för tillfället, så är det ibland.

Nu är det återhämtning fram till sprinten på lördag.  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv