Ur form

Tävlade i J/H-Cupen i stan (Östersund) under helgen. Sprint på lördag och masstart på söndag med "junisdistanser", dvs. 7,5km på sprinten och endast 10km på masstarten. Roligt och intensivt och förhoppningsvis ska det trigga igång kroppen som just nu är ur form. Oklart vad det beror på, men matförgiftningen och den efterföljande veckan med dålig aptit och lägre energiintag är det som verkar mest troligt. 
I morgon flyger vi till Finland och drar igång tävlandet på torsdag med en distans. Tills dess ska jag ha hunnit äta upp mig och fått lite mer spänst i benen, den stora frågan nu är vart jag ska komma över en semla under resdagen i morgon? Jag sätter mitt hopp till något café i avgångsterminalen på Arlanda.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-