Ur form

Tävlade i J/H-Cupen i stan (Östersund) under helgen. Sprint på lördag och masstart på söndag med "junisdistanser", dvs. 7,5km på sprinten och endast 10km på masstarten. Roligt och intensivt och förhoppningsvis ska det trigga igång kroppen som just nu är ur form. Oklart vad det beror på, men matförgiftningen och den efterföljande veckan med dålig aptit och lägre energiintag är det som verkar mest troligt. 
I morgon flyger vi till Finland och drar igång tävlandet på torsdag med en distans. Tills dess ska jag ha hunnit äta upp mig och fått lite mer spänst i benen, den stora frågan nu är vart jag ska komma över en semla under resdagen i morgon? Jag sätter mitt hopp till något café i avgångsterminalen på Arlanda.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-