IBU-Cup

Eftersom det inte blev något svenskt deltagande under WMWG i Sochi har Försvarsmakten samarbetat med skidskytteförbundet inför kommande IBU-Cup i Finland, och från militärlandslaget kommer jag och Tobias Arwidson att delta. Tävlingarna börjar på torsdag nästa vecka med distans, följt av sprint och jaktstart under lördag och söndag.
 

Träningen fungera nu bra efter matförgiftningen förra veckan, och i förberedelserna inför IBU-Cupen kommer jag att tävla i J/H-Cupen här i Östersund under helgen som kommer. Att vintern äntligen kommit tillbaka med minusgrader och snöfall bäddar för fina tävlingar.
 

Mellan träningspassen denna vecka har jag tillsammans med Fältjägargruppen informerat om Försvarsmaktens verksamhet på Nolia Karriär mässan på Frösö Park (bilden), och imorgon är vi på plats under Jobbmässan på Storsjöteatern i Östersund, kom förbi och träffa oss mellan kl 9-12!
 

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-