Singel-mixstafett

Igår tävlade jag tillsammans med Frida Gustavsson i OmaSp Stadion Biathlon i Seinäjoki, Finland. Tävlingen var en singel-maxstafett med en kvalomgång följt av B- respektive A-final.
Kvalomgången bestod av två skjutningar (ligg+stå) per lagmedlem och med växling mellan varje skjutning. Vi blev två i kvalet och gick därmed vidare till A-final. A-finalen bestod av fyra skjutningar per lagmedlem (ligg+ligg+stå+stå) och med växling mellan varje skjutning. Både jag och Frida gjorde en stabil insatts i finalen och lyckades ta hem en klar seger. Jag är särskilt nöjd med mitt skytte under finalen (1+1+1+1) då det var högt tempo och adrenalinnivå under skjutserierna. Jag fokuserade på att hålla mig lugn och vara så avslappnad som möjligt. Alltid kul att vinna och göra en bra tävling! 
Kommande vecka blir det en större mängd träning innan nästa Sverige Cup i Sollefteå den 14-15 januari, men jag står också i stand-by som reserv till IBU-Cupen fram till den 3 januari. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv