Singel-mixstafett

Igår tävlade jag tillsammans med Frida Gustavsson i OmaSp Stadion Biathlon i Seinäjoki, Finland. Tävlingen var en singel-maxstafett med en kvalomgång följt av B- respektive A-final.
Kvalomgången bestod av två skjutningar (ligg+stå) per lagmedlem och med växling mellan varje skjutning. Vi blev två i kvalet och gick därmed vidare till A-final. A-finalen bestod av fyra skjutningar per lagmedlem (ligg+ligg+stå+stå) och med växling mellan varje skjutning. Både jag och Frida gjorde en stabil insatts i finalen och lyckades ta hem en klar seger. Jag är särskilt nöjd med mitt skytte under finalen (1+1+1+1) då det var högt tempo och adrenalinnivå under skjutserierna. Jag fokuserade på att hålla mig lugn och vara så avslappnad som möjligt. Alltid kul att vinna och göra en bra tävling! 
Kommande vecka blir det en större mängd träning innan nästa Sverige Cup i Sollefteå den 14-15 januari, men jag står också i stand-by som reserv till IBU-Cupen fram till den 3 januari. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv