Längdskidåkning

Körde 15km skate under Intersport Cup på Idre Fjäll igår. Kul att mäta sig mot längdskidåkarna och få ett riktigt bra pass i kroppen då det är två veckor kvar till nästa skidskyttetävling i Piteå.
Av någon anledning fick jag inte tekniken att stämma alls under loppet, kände mig mer som en stressad sprattelgubbe med kramp i underbenen och med en "sittande position" på skidorna. Förstår inte riktigt varför det kändes "fladdrigt" i skidspåret när Rossignol skidorna brukar gå väldigt stabilt, men hård vind och bitvis isig yta i spåret kan vara en del av förklaringen. Att flytta fram bindningen ett snäpp, och på så sätt få ett högre tryck fram på skidan, hade nog hjälpt en del. 

Jag fick också göra debut för min nya klubb i längdskidåkning - Försvarets SK

Och tack till Pelle Olsson för vallningen! Känns alltid lika tryck att låta dig ta hand om skidorna.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv