Genomresa

Efter ytterligare en resa på närmare 110mil under lördag och söndag är jag hemma i Östersund igen, men det blir en kort mellanlandning innan jag åker till Ramundberget på onsdag och ansluter till Team Skiidrott.
Till skillnad mot de senaste åren har det verkligen blivit vinter i Östersund, även om snötäcket fortfarande är tunnt. Förhoppningsvis hinner det dimpa ner mer snö under tiden jag är i Ramundberget.
Lägret i Muonio blev väl genomfört och jag känner att jag gjort vad jag kunnat för att vara så väl förberedd som möjligt inför tävlingssäsongen. Att få tillbringa de sista dagarna innan uttagningstävlingarna tillsammans med Team Skiidrott och min tränare Pär Svärdfeldt känns bra för att kunna finslipa på det sista i träningen.
Innan Ramundberget ska de normala bestyren mellan träningsläger genomföras, vilket i stor utsträckning är att packa upp - tvätta - packa ner samt en del "kontorstjänst".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv