Muonio

Efter 12h och 1000km i minibuss i lördags, befinner jag mig nu i Muonio/Muonionalusta vid gränsen till Finland med Militärlandslaget.
Många skulle nog beskriva området som mörkt och ödsligt den här tiden på året, och det kan jag bekräfta, men det innebär också bra förutsättningar för ett träningsläger och det har alltid varit ett ställe jag trivts på. Spårkvalitén är riktigt bra och vi behöver inte trängas på det ca 4km långa varvet. Fokus i träningen de första dagarna har legat på skidvana, dvs att jobba med skidtekniken nu när vi gått över från rullskidor till "vanliga" skidor. I skyttet har vi också jobbat med de tekniska detaljerna i ett lugnare tempo, men i morgon börjar vi öka skjuthastigheten med "head-to-head" övningar och med en högre intensitet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv