Muonio

Efter 12h och 1000km i minibuss i lördags, befinner jag mig nu i Muonio/Muonionalusta vid gränsen till Finland med Militärlandslaget.
Många skulle nog beskriva området som mörkt och ödsligt den här tiden på året, och det kan jag bekräfta, men det innebär också bra förutsättningar för ett träningsläger och det har alltid varit ett ställe jag trivts på. Spårkvalitén är riktigt bra och vi behöver inte trängas på det ca 4km långa varvet. Fokus i träningen de första dagarna har legat på skidvana, dvs att jobba med skidtekniken nu när vi gått över från rullskidor till "vanliga" skidor. I skyttet har vi också jobbat med de tekniska detaljerna i ett lugnare tempo, men i morgon börjar vi öka skjuthastigheten med "head-to-head" övningar och med en högre intensitet.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv