Svettigt

Sedan onsdag förra veckan befinner jag mig på Mallorca tillsammans med Team Skididrott. Anledningen till att vi åker till Mallorca är för att kunna få bra möjligheter till barmarksträning under "övergångsperioden" mellan höst och vinter hemma i norr. Med frostnätter som sätter stop för rullskidåkning och ett lite kärvare klimat innan snön kommit, är det bra att kunna förlägga träningen till värmen i Medelhavet. Vi varvar rullskidåkning och löpning i bergen med styrketräning. Dock har vi ingen skjutträning under detta träningsläger, men även fast det är nära inpå tävlingssäsongen kan det vara bra med ett kortare uppehåll och ta tag i skyttet igen med högre fokus när vi kommer hem igen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv