Svettigt

Sedan onsdag förra veckan befinner jag mig på Mallorca tillsammans med Team Skididrott. Anledningen till att vi åker till Mallorca är för att kunna få bra möjligheter till barmarksträning under "övergångsperioden" mellan höst och vinter hemma i norr. Med frostnätter som sätter stop för rullskidåkning och ett lite kärvare klimat innan snön kommit, är det bra att kunna förlägga träningen till värmen i Medelhavet. Vi varvar rullskidåkning och löpning i bergen med styrketräning. Dock har vi ingen skjutträning under detta träningsläger, men även fast det är nära inpå tävlingssäsongen kan det vara bra med ett kortare uppehåll och ta tag i skyttet igen med högre fokus när vi kommer hem igen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv