Stickit

Har ordnat nya dekaler på takboxen inför vintern. För att kunna använda så stor yta som möjligt för några av mina närmaste samarbetspartners, tog jag hjälp av Stickit.se. De trycker allt från vanliga klistermärken, etiketter på rulle, dekaler för krävande ändamål till giveaway stickers. Även om mina dekaler var av ett mindre antal, i utskuren vinyl och i varierande storlekar, så ordnade Stickit det utan problem och gav en suverän och snabb service!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv