Stickit

Har ordnat nya dekaler på takboxen inför vintern. För att kunna använda så stor yta som möjligt för några av mina närmaste samarbetspartners, tog jag hjälp av Stickit.se. De trycker allt från vanliga klistermärken, etiketter på rulle, dekaler för krävande ändamål till giveaway stickers. Även om mina dekaler var av ett mindre antal, i utskuren vinyl och i varierande storlekar, så ordnade Stickit det utan problem och gav en suverän och snabb service!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv