Sommarsnuva

Efter rullskidskytte SM fick jag ett par härliga träningsdagar med en pigg och väldigt träningsmotiverad kropp med bra respons under träningspassen.
Men under morgonen förra onsdagen kände jag att något inte stod rätt till och strax därefter kom snuvan, ett tungt huvud och en mindre motiverad kropp till att träna. Tyckte det var märkligt att bli förkyld när jag kände mig i den bästa formen under hela sommaren. Fast en egen teori (med hög spekulationsfaktor) är att man kan pressa kroppen extra hårt under träningen när man är i bra form - vilket också gör kroppen mer mottaglig för infektioner.  

Nu är jag tillbaka i träningen igen och redo för ett träningsläger med Team Skididrott i Torsby under nästa vecka. Men innan dess hinner jag med några timmar på älgpasset.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv