Sommarsnuva

Efter rullskidskytte SM fick jag ett par härliga träningsdagar med en pigg och väldigt träningsmotiverad kropp med bra respons under träningspassen.
Men under morgonen förra onsdagen kände jag att något inte stod rätt till och strax därefter kom snuvan, ett tungt huvud och en mindre motiverad kropp till att träna. Tyckte det var märkligt att bli förkyld när jag kände mig i den bästa formen under hela sommaren. Fast en egen teori (med hög spekulationsfaktor) är att man kan pressa kroppen extra hårt under träningen när man är i bra form - vilket också gör kroppen mer mottaglig för infektioner.  

Nu är jag tillbaka i träningen igen och redo för ett träningsläger med Team Skididrott i Torsby under nästa vecka. Men innan dess hinner jag med några timmar på älgpasset.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv