Blöjvecka

Rubriken har ingenting med avföring att göra. Uttrycket "blöjvecka" härstammar från termen "blöjpass", vilket myntades av Magnus "Magai" Jonsson och som jag fick höra under mina första år i landslaget. Blöjpass är ett väldigt lugnt och lätt träningspass, som knappt kan (eller får) räknas i träningsdagboken. Exakt varför ordet 'blöja' finns med vet jag inte, men jag misstänker att det syftar till träning som passar personer i de yngre åldrarna. Denna vecka har varit en lugnare vecka sett till den fysiska träningen, så av lite hybris och med glimten i ögat - en blöjvecka.

Kommande vecka kör vi ett hemmaläger med teamet. I stan befinner sig också dalmasen Gabriel "Gabbe" Stegmayr som kommer att träna tillsammans med oss. Gabbe är en stämningshöjare som kommer att ge fin sparring till oss i teamet. 

Bilden är en del av kvällens middag. På en vilodag har man lite extra tid att lägga på matlagningen och det är något jag uppskattar (även fast jag tycker mer om att äta), speciellt under perioder med många resdagar och restaurangmat.
Kan ni gissa vad som finns i matberedaren?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv