5:e veckan

Är inne i slutskedet av den "mastigaste" träningsperioden under denna sommar. De senaste fyra veckorna har passerat utan en hel vilodag från den fysiska träningen och det är faktiskt nu mot slutet av denna period som jag börjar få bättre respons i kroppen. Träningen som jag har gjort tidigare i sommar har ändå fungerat bra, men jag har saknat det extra "trycket" i kroppen då jag sedan början av juli kört fler och fler intervallpass med högre intensistet - s.k. A3+ pass.

Denna vecka blir något lugnare med den fysiska träningen då jag kommer att vara med på ett träningsläger med teamet nästa vecka. Det ska bli bra att få samla teamet igen och sparra varandra i träningen då vi befunnit oss på lite olika håll i landet den senaste tiden. 
Med mindre fysisk träning denna vecka ökar jag istället skytteträningen och arbetet vid Fältjägargruppen.

Bilden är från släktens sommarstuga i Saltvik utanför Hudiksvall, då jag precis avslutat ett cykelpass. Vi har årligen en släktträff då vi cyklar från Ilsbo till Saltvik, jag passar då på att genomföra ett eget cykelpass genom hjärtat av Hälsingland. Denna gång cyklade jag Ilsbo-Norrbo-Delsbo-Järvsö-Orbaden-Nianfors-Njutånger-Iggesund-Saltvik, en sträcka på ca 17mil.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv