5:e veckan

Är inne i slutskedet av den "mastigaste" träningsperioden under denna sommar. De senaste fyra veckorna har passerat utan en hel vilodag från den fysiska träningen och det är faktiskt nu mot slutet av denna period som jag börjar få bättre respons i kroppen. Träningen som jag har gjort tidigare i sommar har ändå fungerat bra, men jag har saknat det extra "trycket" i kroppen då jag sedan början av juli kört fler och fler intervallpass med högre intensistet - s.k. A3+ pass.

Denna vecka blir något lugnare med den fysiska träningen då jag kommer att vara med på ett träningsläger med teamet nästa vecka. Det ska bli bra att få samla teamet igen och sparra varandra i träningen då vi befunnit oss på lite olika håll i landet den senaste tiden. 
Med mindre fysisk träning denna vecka ökar jag istället skytteträningen och arbetet vid Fältjägargruppen.

Bilden är från släktens sommarstuga i Saltvik utanför Hudiksvall, då jag precis avslutat ett cykelpass. Vi har årligen en släktträff då vi cyklar från Ilsbo till Saltvik, jag passar då på att genomföra ett eget cykelpass genom hjärtat av Hälsingland. Denna gång cyklade jag Ilsbo-Norrbo-Delsbo-Järvsö-Orbaden-Nianfors-Njutånger-Iggesund-Saltvik, en sträcka på ca 17mil.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv