April

Efter SM-tävlingarna i Sollefteå, då tävlingssäsongen avslutades, blev det några dagars avkoppling med en del festligheter och tackande av sponsorer och samarbetspartners.

Även fast det är en lugnare period nu så håller jag igång träningen eftersom det är främst huvudet som behöver vila efter alla tävlingar.

Under denna vecka har jag haft några givande och krävande dagar på Tåme skjutfält utanför Skellefteå tillsammans med plutonen. Dagarna innehöll bland annat samövning med stridsvagskompaniet då vi gav understöd med våra 12cm granatkastare, skjutning med ksp-58 och en GRK-marsch. GRK-marschen (bilden) blev en tuff prövning och med den har jag byggt upp pannbenet en del och fått bort lite "bekvämlighet", vilket kan vara till stor fördel när träningssäsongen börjar.
Kommande vecka väntar bland annat repetitionsutbildning på pansarskott.

Utöver arbetet i Försvarsmakten passar jag också på att få många praktiska saker bortgjorda innan träningssäsongen drar igång igen vecka 18, så att jag kan fokusera fullt ut på träningen.

Nytt för kommande säsong är att jag kommer ingå i ett skidskytteteam, mer om detta längre fram när verksamheten och hur teamet kommer att se ut är klar.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv