Avslut

Efter en tävlingssäsong som innehållit en hel del besvikelse och frustration, fick jag göra ett bra avslut med tre medaljer under SM i Sollefteå och totalseger i Sverige Cupen.

På sprinten blev jag två mellan Fredrik Lindström som vann och Torstein Stenersen som blev trea. Efter ett defensivt agerande med lågt självförtroendet på skjutvallen fick jag snurra i straffrundan allt för många gånger och tappade min andra placeringen till Stenersen. Men med en bra åkform och fantastiska skidor från klubbens vallare kunde jag rädda upp min insatts något från skjutvallen med bra fart i skidspåret.

Under söndagens stafett, och årets mest prestigefyllda tävling, lyckades vi i Tullus SG upprätthålla favoritskapet och vinna över (främst) Östersund Biathlon efter en riktigt spännande tävling. Det blev vårat femte raka SM guld i stafett för herrar seniorer!

Med SM i Sollefteå avslutades årets skidskyttesäsong, men jag har en längdtävling kvar nu på lördag i Åre som jag kommer att köra. Det är Mathias Fredrikssons egen tävling ÅXCO som jag också deltog i förra året, en riktigt rolig och tuff tävling som avslutas uppför slalombackarna till hotell Copperhill. Efter målgång följer afterski och prisutdelning och senare en bankett framåt kvällen. Med lovande väderprognoser och en egen serviceman i form av Mikael Persson är det bäddat för en riktigt trevlig helg! 

Jag vill ge ett STORT TACK till min arbetsgivare, mina supporters och samarbetspartners. Ni har en oerhört stor betydelse i min idrottssatsning och det jag kunnat prestera under denna säsong!

Nu tar jag nya tag inför nästa skidskyttesäsong!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv