FMTK

Blodprovet visade på ingen infektion i kroppen, så jag har grönt ljus att köra på och ladda för Swe-Cupen till helgen. Tävlingarna går på hemmaplan här i Östersund och första tävlingen är en sprint på fredagkväll, därefter följer supersprint på lördag och masstart på söndag. 'Supersprint' är något som inte genomförs så ofta men det är en riktigt rolig och tempofylld tävlingsform. Att solen börjar hänga kvar längre på dagarna efter en mörk midvinter och en hel del nysnö de senaste dagarna bäddar för fina tävlingsförhållanden.

I måndags lanserades Försvarsmaktens träningsklubb - FMTK - för allmänheten. FMTK-appen innehåller över 450 illustrativa träningsövningar som kan genomföras vars om helst - när som helst, utan behov av utrustning. Vill du komma igång med träningen, eller få mer inspiration till funktionell träning, rekommenderar jag att du tar del av innehållet i FMTK!

Mer info om FMTK hittar du här > www.fmtk.forsvarsmakten.se 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv