Tålamod

Träna-äta-plugga-sova, så har de senaste dagarna sett ut för mig. Åkformen lyser med sin frånvaro utan att jag riktigt förstår varför då träningsbelastningen är ganska låg just nu och jag har inga besvär från skador eller sjukdomar. Jag försöker ändå vara lugn och ser tillbaka på en bra grundträning från sommaren och hösten. Tidigare i januari tog jag ett blodprov för att se om något inte står rätt till vad gäller mineraler och näringsämnen i kroppen, förhoppningsvis dröjer det inte länge till innan jag får svaren.
Med fortsatt tålamod, disciplin och noggrannhet ska det nog rätta till sig framöver.
Nästa tävlingar är i Sundsvall till helgen med sprint och jaktstart. Viktiga tävlingar innan laget till EM tas ut.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv