Tålamod

Träna-äta-plugga-sova, så har de senaste dagarna sett ut för mig. Åkformen lyser med sin frånvaro utan att jag riktigt förstår varför då träningsbelastningen är ganska låg just nu och jag har inga besvär från skador eller sjukdomar. Jag försöker ändå vara lugn och ser tillbaka på en bra grundträning från sommaren och hösten. Tidigare i januari tog jag ett blodprov för att se om något inte står rätt till vad gäller mineraler och näringsämnen i kroppen, förhoppningsvis dröjer det inte länge till innan jag får svaren.
Med fortsatt tålamod, disciplin och noggrannhet ska det nog rätta till sig framöver.
Nästa tävlingar är i Sundsvall till helgen med sprint och jaktstart. Viktiga tävlingar innan laget till EM tas ut.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv