Krispigt

Dalmasen Gabriel "Gabbe" Stegmayr är på besök i stan och har gett bra träningssällskap de senaste dagarna. Även om natursnö är en bristvara så håller konstsnöslingan på skidstadion högsta kvalité och det har varit en bra period med grundträning för min del, även om vädret bitvis varit "krispigt".  

En stillsam nyårsafton tillbringades hemma hos Bettan och Danne tillsammans med Gabbe, fantastisk mat och trevligt sällskap blev ett bra avslut på 2015 och en bra start på 2016. 
Med det nya året kom också den normala kylan för januari. Kommande dagar visar prognoserna på temperaturer en bit under -20 grader i Östersund. Passande nog åker jag söderut i morgon för en mellanlandning i Ilsbo innan resan fortsätter mot Lillehammer på torsdag, där mer behagliga -10 grader väntas. 
Kroppen har fungerat bra de senaste dagarna och jag ser fram emot att ställa mig på startlinjen till helgen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv