Grunder

Innan tävlingarna i Lillehammer passar jag på att genomföra lite grundträning, och med det några pass i gymmet.
Bilden visar en övning som kräver god balans, koordination och styrka i ben, höft och bål. Balansplattan höjer svårighetsgraden och är placerad så att trycket måste hamna på den främre delen av foten för att vara balanserad, vilket jag vill uppnå i benfrånskjutet på skidor. Förutom att trycket hamnar på fotens främre del kräver balansplattan en stabil höft och bål för att kunna få ner all kraft genom foten och mot underlaget.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv