Ändrade planer

Lagom till julafton startade jag upp träningen igen efter antibiotikakuren. Tyvärr är inte kroppen redo för tävlande och med ett sänkt immunsystem från de tidigare förkylningarna är risken för "bakslag" stor.

Det främsta motivet till att tävla för mig under Sverigecupen i Piteå den 28-29 december är att kvalificera mig till internationellt tävlande direkt efter nyår. Men enligt förbundsledningen har jag 'för mycket erfarenhet' för att få tävla på IBU-Cup, och med laguttagningen till världscupen klar, är det bättre att avstå tävlingarna i Piteå för att istället få några fler dagar med träning. Träning som kan vara till stor nytta längre fram i säsongen.

Nästa tävling blir därför DNB Cup i Lillehammer den 9-10 januari med sprint och masstart på programmet, eller Intersport Cup (längdskidor) i Östersund den 8 januari med 15km fristil.

Snakkes!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv