Kyligt

Polarvindarna har letat sig ner över landet och gjorde distanstävlingen till en kylig upplevelse. Kroppen är fortfarande inställd på plusgrader och har inte vridit upp termostaten tillräckligt för att hålla extremiteterna varma, därför blev det också besvärliga skjutserier. Med 1+2+0+1 i skytte slutade jag på en andra placering efter Tobias Arwidson.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-