FM Elit

Eftersom jag inte deltar i några tävlingar denna vecka hade jag möjlighet att vara med vid en sammankomst med FM Elit på Militärhögskolan i Karlberg under onsdag och torsdag.
Under sammankomsten gick vi igenom året som gått och planeringen av verksamheten för det kommande året. Det är en hel del intressanta saker på gång framöver och att få vara en del av FM Elit är väldigt inspirerande och motiverande.
Eftersom vi verkar inom flera olika idrotter, från att döma en fotbollsmatch på högsta nivå (Mohammed Al-Hakim) till att under flera dygn kämpa sig igenom svåråtkomlig terräng med extrem sömnbrist och psykiska och fysiska påfrestningar (SAFAT - Swedish Armed Forces Adventure Team) har vi mycket att lära av varandra och jag hoppas att det inte dröjer länge innan vi får tillfälle att ses igen. 
Förutom att vi själva utvecklas är vi med och utvecklar verksamheten inom Försvarsmakten med våra spetskompetenser. Jag kan mer och mer se paralleller från mitt idrottande till mitt yrke som soldat, att kunna tillämpa kunskap från Försvarsmakten inom idrotten och vice versa.

Bilden visar Mohammed Al-Hakim (t.v.) och undertecknad i en vänskaplig kamp på mattan.

De kommande dagarna är jag hemma i Östersund och tränar inför tävlingarna nästa vecka, om det blir Sverige-cup, IBU-cup eller världscup får jag veta på måndag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv