Snöyra

Snöyra under dagens sprint. Efter en felbedömning av vinden i det liggande skyttet som resulterade i 3 bom, höll jag ihop det ståendet skyttet bra med endast 1 bom. Tyvärr så har det inte svarat bra i skidåkningen under helgen och dagens åkning är inget att julskylta med.

Eftersom skidskyttestadion här i Östersund är stängd för de som inte tävlar under världscupen, kommer jag att leta mig till en alternativ träningsort under kommande vecka. Vilka tävlingar som väntar härnäst beror på uttagningarna till kommande världscup/IBU-cup, som tas ut efter nästa helg.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv