IBU-Cup 1

Ett godkänt lopp under dagens sprinttävling, jag slutade på en 17:e plats med 0+1 i skytte. Efter nattens väderomslag har det blivit ett minst sagt "krångligt" skidföre, med en hel del blötsnö och undermineringar som gör att stavarna bitvis sjunker ner 10-15 cm i spåret. Skyttet är långsamt men stabilt och jag känner att jag har mer att ge i skidåkningen.

Daniel Gustavsson gör återigen en bra tävling, eller som han själv sa "Det var fan KING!", och blir bäste svensk med en 13:e plats (1+0). Torstein gick in precis bakom mig på en 18:e plats, Gabriel på 41:a, Tiio 69:e och Simon på 73:e.

Som lag har vi herrar gjort en bra tävling där vi nu ligger på 5:e plats i nationsrankingen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv