Vinter

Snö och kyla, ovant men härligt med riktig vinter när tävlingssäsongen drar igång.
Igår tränade jag första passet efter förkylningen, men den har satt sina spår i kroppen och jag känner mig inte redo att dra igång tävlingssäsongen med två tävlingar i helgen. Därför avstår jag morgondagens sprint och siktar in mig på att göra ett bra lopp på masstarten på söndag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv