Perspektiv

Igår lämnade jag Torsby för att mellanlanda i stugan i Storhogna över helgen, lugn och ro är något jag verkligen uppskattar vid sidan av idrottandet och stugan med fjällvärlden välkomnar en med det.

Dessvärre vaknade jag upp med snuva och en sträv hals i morse. Irriterande och frustrerande att få ett bakslag på förkylningen så nära inpå säsongsstart, som är extra viktigt just i år med tanke på att jag stått utanför landslagets träningsgrupp och behöver visa fram fötterna redan vid öppningstävlingarna för att ha chansen att få åka världscup eller IBU-cup denna säsong. Och tillsammans med ett ryggskott från styrketräningen häromdagen känner jag mig inte särskilt förberedd på att kunna prestera på topp nästa helg.
 
Men efter nattens tragiska och fruktansvärda terrordåd i Paris känns den bubbla jag lever i inom idrotten ganska betydelselös.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

Bloggarkiv