Gracias señorita!

Under veckan har jag spenderat några fina dagar hos min syster i Bilbao, norra Spanien, och samtidigt tagit ledigt från träningen. Vanligtvis brukar jag inte ta något längre träningsuppehåll denna tid på året, men en ny taktik innebär att jag ska försöka börja tävlingssäsongen utvilad och med ett överskott av energi, både mentalt och fysiskt. Då passar det bra att göra andra saker, träffa familj och vänner och tänka så lite på skidskytte som möjligt. 
I Spanien passade jag på att besöka en av mina samarbetspartners Orca, som ägs av cykeltillverkaren Orbea, där också min syster just nu gör ett internship. Att få möjlighet att träffa sina samarbetspartners och få en djupare inblick i deras verksamhet är något jag verkligen uppskattar. Förutom en mer personlig kontakt ges bättre möjlighet att diskutera hur samarbetet kan utvecklas och på så sätt skapa ett större värde. 
Surfing var något som jag också hann med att göra och efter en intensiv privatlektion så kan jag, även fast det var riktigt roligt, konstatera att jag trivs bättre på snö.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

Bloggarkiv