Fraktur

En otrevlig upptäckt i går.

Jag vet inte hur det inträffade, men att det är något som inte är bra är lätt att konstatera...

så beslutet att införskaffa en reservstock till denna säsong har redan kommit till nytta. Jag har upptäckt att det blivit sprickor i gevärsstocken där skruvarna från bakkappan fäster in. Sprickorna gör att det blir ett litet glapp i bakkappan, vilket påverkar precisionen negativt.
Eftersom jag åker iväg på träningslägret i Italien nu på måndag och att det är en något komplicerad "fraktur" att laga på egen hand, så blir det ont om tid att hinna få hjälp med det under helgen.
Men tack vare reservstocken blev det ett betydligt mindre bekymmer, och att använda den under kommande läger blir ett perfekt tillfälle att testa den ordentligt och att alla inställningar stämmer överens med standardstocken.

Jag hade svårt att motstå att börja skriva detta inlägg på det här sättet. Men som skidskytt är geväret den viktigaste utrustningen och nästan en del av en själv.

Så om någon av er som följer mig blev orolig att jag fått en fraktur så kan ni vara lugn - jag är hel och ren.

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-