Rockad

Intensiv period. Mina studier vid Mittuniversitetet har startat upp med en kurs i finansiering, och tillsammans med träningen och jobbet blir det långa och effektiva dagar.
Efter SM har jag fått ihop två veckor med bra grundträning och den kommande veckan blir lite mer återhållsam för att vara redo för nästa träningsläger med Militärlandslaget i Toblach.
 

Efter SM har jag även gjort en del förändringar i skyttet, ett beslut jag tog eftersom sommarens skytteträning (och de senaste årens) inte gett de resultat jag velat uppnå. Med hjälp av Pär Svärdfeldt har jag gjort ändringar i skjutställningen och på några moment i skjuttekniken. Den största förändringen innebär att i det stående skyttet så sker riktningen "underifrån-upp" i pricken. Genom detta sätt så "jobbar" man mot tyngdkraften i riktningen och på så sätt ska det ge en trögare och säkrare rörelse. Tidigare har jag riktat "uppifrån-ned" i pricken - kanske inte den lättaste beskrivning att förstå för vissa.
 

Bilderna är från de senaste dagarna med - förutom träning - ammunitionstest, stripning av geväret, patrulltävling i springskytte med GMU-soldater och älgjakt i Storbränna.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-