SM

Rullskidskytte SM i Torsby denna helg. Mina resultat blev en 7:e plats på sprinten och en 6:e plats på jaktstarten. Med för många varv i straffrundan så var dom framskjutna placeringarna utom räckhåll.

På den fysiska delen ligger jag i fas med planeringen och jag känner att de ändringar som jag gjort i träningen gett positiva resultat.

Det som jag har en hel del att jobba på är, som sagt, skyttet. Där ligger jag fortfarande efter i planeringen då jag startade upp skjutträningen relativt sent på träningssäsongen när jag fick tillbaka geväret veckan innan midsommar. I skjutträningen har jag främst jobbat med den mentala delen, då mina skjutresultat de senaste säsongerna gett en stor osäkerhet kring skyttet med lågt självförtroende som följd.
Det är en svår del att arbeta med och det känns som att det är en lång bit kvar innan det börjar visa sig i resultatlistan. Jag upplever ändå att jag har blivit bättre i det mentala arbetet och har jag fortsatt tålamod och uthållighet, så kan jag lyckas vända en negativ spiral kring skyttet och bli bättre på att kunna hantera svåra mentala situationer framöver.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-