Respons

Denna vecka är jag i Sollefteå med Militärlandslaget. Träningen fram till nu har fungerat riktigt bra och enligt plan, men sedan igår har kroppen varit ett sänke och inte gett någon respons på träningen. Vad det beror på är svårt att säga, kanske beror det på energibrist (trots min stora aptit) då det idag tog tvärstopp efter 1h på dagens enda träningspass (3h löpning) trots att jag fått i mig en middag, ett kvällsfika och en frukost dygnet innan träningen.
Eller så har bara träningen gått väldigt bra då jag klarat av att pressa kroppen till det yttersta för att komma i form till rullskidskytte SM nästa helg.
Jag tänker positivt och tror på det sistnämda. Nu ska jag försöka "knyta ihop säcken" de sista dagarna på detta läger och vila ordentligt på söndag för att sedan finslipa på formen kommande vecka.

Jag har iallafall tur med vädret!

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-