Respons

Denna vecka är jag i Sollefteå med Militärlandslaget. Träningen fram till nu har fungerat riktigt bra och enligt plan, men sedan igår har kroppen varit ett sänke och inte gett någon respons på träningen. Vad det beror på är svårt att säga, kanske beror det på energibrist (trots min stora aptit) då det idag tog tvärstopp efter 1h på dagens enda träningspass (3h löpning) trots att jag fått i mig en middag, ett kvällsfika och en frukost dygnet innan träningen.
Eller så har bara träningen gått väldigt bra då jag klarat av att pressa kroppen till det yttersta för att komma i form till rullskidskytte SM nästa helg.
Jag tänker positivt och tror på det sistnämda. Nu ska jag försöka "knyta ihop säcken" de sista dagarna på detta läger och vila ordentligt på söndag för att sedan finslipa på formen kommande vecka.

Jag har iallafall tur med vädret!

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-