Nya samarbetspartners!

Jag kan med glädje presentera två nya samarbeten!

För att snabbt få i mig näring efter träningspassen så har Maria och Stefan Nerpin på Restaurang Temperance valt att stötta mig kommande säsong. Restaurang Temperance serverar en fanstastisk lunch som egentligen är en 3-rätters buffé med både sill & lax som de lägger in själva och gravar samt två olika varmrätter som de självklart lagar från grunden, och sist men inte minst finns alltid en god dessert till kaffet! Temperance ligger i centrala Östersund (Strandgatan 11) med utsikt över Badhusparken och Frösön. Förutom lunchservering och uthyrning av de härliga och gemytliga lokalerna i klassisk stil så arrangerar Temperance också fester, bröllop, minnesstund, konferenser mm. Som elitidrottare och matälskare ställer jag höga krav på matkvalitén och jag kan verkligen rekommendera er att besöka restaurang Temerance!
 

Min träning består till stor del av styrketräning, både tung styrketräning för att få en bra grundstyrka men också mer komplexa, explosiva och grenspecifika övningar som är anpassade för skidskytte. Sportsgym har all den träningsutrustning jag behöver för min träning och de finns på fem anläggningar i Östersund samt även i Sundsvall och Åre. Hos Sportsgym kan du göra alltifrån att träna individuellt dygnet runt på Sportsgym 24h-anläggningar till att bada, relaxa och träna under ledning av personlig tränare.
Den största förändringen i min träning denna säsong är inriktad på just styrketräning där jag har tagit fram några grenspecifika balans- och koordinationsövningar som jag tror ska ha stor effekt på min fysiska kapacitet till tävlingssäsongen.

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-