Fjällen

Har tillbringat de senaste dagarna i Idre Fjäll med Simon Hallström och Daniel Nordebo. Tillsammans genomförde vi flera bra träningspass och Idre Fjäll har fått ett ordentligt lyft för oss skidskyttar med den nya rullskidbanan som ligger i anslutning till skjutvallen. Och förutom rullskidbanan så är det en fantastisk fjällterräng att springa i och det finns några långa uppförsbackar för rullskidåkning att köra sig trött i. En riktigt bra lägerort med andra ord!

Igår rullade jag vidare norrut till stugan i Storhogna för att umgås med familjen och nyttja den fina träningsterräng som också finns här. Det är fortsatt hård träning som gäller kommande dagar för att sedan få lite återhämtning innan nästa träningsläger med Militärlandslaget i Sollefteå.
Förmiddagspasset idag var skidgångsintervaller i Storhognas slalombackar och strax väntar ett stakpass från Vemdalen by upp till stugan via Skalspasset.

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

  • Raimo » SM-veckan:  ”Jag var lite vag kring vilken Tommy jag hade träffat i Toscana men det var Tommy..”

  • Lennart » Gensvar:  ”Saken är klar! Du har en snickargen! Fast det visste jag ju förut! Hälsningar!”

  • Louise Borg » "Sveriges värsta jobb":  ”Kloka ord, väldigt bra skrivet, Kram”

  • Lennart S » Omladdning:  ”Hej Christofer! Jag beundrar Din inställning till motigheter! Men det var allts..”

-