Fjällen

Har tillbringat de senaste dagarna i Idre Fjäll med Simon Hallström och Daniel Nordebo. Tillsammans genomförde vi flera bra träningspass och Idre Fjäll har fått ett ordentligt lyft för oss skidskyttar med den nya rullskidbanan som ligger i anslutning till skjutvallen. Och förutom rullskidbanan så är det en fantastisk fjällterräng att springa i och det finns några långa uppförsbackar för rullskidåkning att köra sig trött i. En riktigt bra lägerort med andra ord!

Igår rullade jag vidare norrut till stugan i Storhogna för att umgås med familjen och nyttja den fina träningsterräng som också finns här. Det är fortsatt hård träning som gäller kommande dagar för att sedan få lite återhämtning innan nästa träningsläger med Militärlandslaget i Sollefteå.
Förmiddagspasset idag var skidgångsintervaller i Storhognas slalombackar och strax väntar ett stakpass från Vemdalen by upp till stugan via Skalspasset.

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

-