Svensk sommar

Dagarna rullar på i full fart. Sedan lägret i Boden har jag tränat på i Östersund, några dagar tillsammans med finska skidskyttelandslaget och nu även med USAs skidskyttelandslag som är här på träningsläger. På måndag väntar ett testrace tillsammans med dom och det blir en bra värdemätare för hur jag nu ligger till träningsmässigt, både på den fysiska- och skyttedelen.
Jag blev dock förkyld i slutet på den senaste träningsperioden, ett tråkigt avbrott i träningen men kanske inte så konstigt att det inträffade med tanke på det skiftande och ofta bistra vädret denna sommar. Sedan några dagar tillbaka är jag igång med träningen igen och förkylningen ska nog inte påverka träningseffekten till tävlingssäsongen i någon större utsträckning.
Mellan all träning och arbete i idrottandet är det bra att få koppla av och ägna sig åt något annat för en stund och fylla på med energi. Som en känd norsk skidskytt en gång sa: -"Man må ha kul!". Så under förra helgen gjorde jag och vännen Pontus Olsson, tillika läkarstudent och före detta elitaktiv skidskytt, ett besök i Stockholm och AC/DCs konsert på Friends Arena. En mäktig show som jag sett framemot sedan jag lyckades komma över ståplatsbiljetter från en taskig internetuppkoppling i Pokljuka i vintras.
Jag har även tillbringat några dagar i släktens sommarstuga i Saltvik utanför Hudiksvall (bilden) för att hinna med lite blåbärsplockning och få umgångs med familjen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-