Huvudstaden

Under helgen gjorde jag ett besök i Stockholm för möte med FM Elit och min sponsor Venkanto/Triathlonbutiken om kommande verksamhet. Flera bitar börjar nu falla på plats efter förra veckans beslut om att stå utanför landslaget. Det blir som sagt mer att planera och genomföra själv i arbetet utanför själva träningen, även fast det tar mycket energi och tid så är det inspirerande och lärorikt för min personliga utveckling.
Bilden är från ett intervallpass i Hammarbybacken med min syster som coach/fotograf.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Olof Granander » Tack för mig!:  ”Tack för ett fantastiskt arbete, fokusering och föregångsmanaskap. Som imponerad..”

  • Mike » Tack för mig!:  ”Stort tack! Du har varit en fantastisk ambassadör för sporten och inspirerat int..”

  • Gummo » Tack för mig!:  ”Stort tack själv! ”

  • Lars J » Vita Bandet 2019:  ”Suveränt initiativ, impad. Blir kul att följa denna resa!”

  • Christofer » SM-veckan:  ”Hej Raimo! Tack för bilden!:) och tack för ett väldigt trevligt och professionel..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-